ro    en

Restaurant

Va asteptam zilnic in restaurantul  hotelului nostru sau, de ce nu, pe terasa. In orice caz, orchestra noastra e pregatita sa va intampine cu slagare nationale si internationale.Pe langa preparatele delicioase din meniul nostru, va invitam  sa incercati meniul zilei sau meniul pensiune. 

Meniul zilei se serveste zilnic incepand cu ora 10.00 pana la inchidere si este compus din ciorba, felul II, meniul bucatarului si desert.
Va rugam sa verificati meniul zilei actualizat!Restaurantul Belvedere este locul ideal pentru a organiza mese festive, petreceri private sau mici intalniri de afaceri. Detalii Evenimente private

Stim ca uneori, dupa o zi agitata, nu numai ca nu iti vine sa gatesti, dar pana si drumul spre restaurant pare lung. Pentru toate acele momente, dar si pentru pranzul de la birou si alte evenimente deosebite din viata ta,  Restaurant Belvedere iti ofera un meniu diversificat la preturi speciale. Indiferent ca organizezi un eveniment in salile nostre, o sedinta la birou sau o petrecere la tine acasa, serviciul de catering iti sta la dispozitie atat cu meniuri traditionale dar si cu platouri pentru un bufet fara cusur! Detalii Meniu CateringZilnic puteti servi, acasa sau la restaurant, unul dintre meniurile noastre speciale!! Detalii Oferte Restaurant

Terasa Belvedere


Serile calduroase sunt mai placute la terasa Belvedere. Muzica buna, bauturi alese si mancaruri delicioase! Va asteptam zilnic intr-un mediu perfect  pentru relaxare.
Bucurandu-se de o pozitie privilegiata, in centrul orasului, terasa Belvedere este perfecta pentru o intalnire cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.