ro    en

Aromo sauna

 
Efectele binefacatoare ale aromoterapiei apar pe de o parte, datorita stimularii creierului si inducerii anumitor stari cu ajutorul aromelor si pe de alta parte, patrunderii in organism a moleculelor volatile prin piele sau sistemul olfactiv.

A apela la aromoterapie, indiferent de aroma pe care o alegem inseamna in primul rand a ne elibera psihicul, a ne relaxa, a ne gasi echilibrul. La aromoterapie apelam doar cand simtim nevoia, ocazional, sa ajutam fizicul si mai ales spiritul sa treaca mai usor peste o stare de slabiciune. Aromele ajuta psihicul relaxandu-l si creand senzatia de bine.

Uleiurile esentiale naturale nu trateaza boli, nu se utilizeaza conform unor retete prestabilite sub forma de tratamente, insa pot avea efecte benefice cunoscute din cele mai vechi timpuri. Terapia se bazeaza pe efectele lor: antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinflamatorii, antisress, antispasmotice, antioxidante si de crestere a imunitatii.

Sauna cu aromoterapie de la SPA BELVEDERE va asteapta cu arome naturale de musetel, menta, salvie, iasomie pentru a beneficia de toate beneficiile caldurii (~50-70C), a aromoterapiei, cromoterapiei si meloterapiei la un loc.