ro    en

Business

Conferințele, seminariile și întâlnirile dumneavostră trebuie să fie perfecte, întrucât de ele poate depinde succesul afacerii dumneavostră!

•    Aveți nevoie de un loc în care să organizați o conferință cu 250 de participanți? Sau doar de un spațiu potrivit pentru o întâlnire de lucru cu încă 5-6 persoane? S-a rezolvat! La Belvedere vă punem la dispoziție săli cu capacități cuprinse între 10 și 250 de persoane!
•    Organizați un eveniment cu oaspeți din afara orașului? Nici o problemă! La Belvedere vă oferim servicii de cazare la tarife speciale!
•    Întâlnirea dumneavoastră durează cam mult și aveți nevoie de o gustare? Sau vreți să vă impresionați oaspeții? O idee perfectă! La Belvedere vă asigurăm cele mai bune servicii de catering – de la meniuri tradiționale până la platouri pentru un bufet fără cusur!


Știm că fiecare eveniment presupune lucruri diferite, de aceea pachetele noastre de servicii sunt adaptabile pentru oricare dintre nevoile dumneavostră!  Pentru reușita evenimentelor, vă punem la dispozitie: videoproiector, tablă interactivă, flipchart, sonorizare, laptop.