ro    en

Centru SPA


Te simti coplesit de evenimente iar stresul este la cote maxime?!
Solutia este mai simpla decat ai crede: respira adanc si fa-ti timp sa mergi la SPA... SPA BELVEDERE

Termenul "SPA" isi are radacinile in expresia latineasca "sanus per aqua", ceea ce înseamnă "sanatate prin apa". Semnificatia poate veni insa si de la statiunea termala belgiana Spa care dateaza din epoca Imperiului Roman.

SPA-ul  este un SPAtiu reconfortant, un loc minunat pentru relaxare si incarcare cu energie pozitiva.

La SPA BELVEDERE gasesti: baie de aburi, sauna uscata, sauna cu aromoterapie, jacuzzi, dus fantezie, toate intr-un spatiu deosebit... deasupra orasului!
Datorita complexitatii echipamentelor, la noi o sa beneficiezi nu doar de efectele pozitive ale saunelor, ci si de efectele pozite ale meloterapiei, aromoterapiei, cromoterapiei si a terapiei prin apa!
Te asteptam intr-un loc cochet, unde pe langa beneficiile asupra sanatatii poti sa te relaxezi alaturi de prieteni sau familie savurand un ceai, un suc natural sau o cafea!

Pe langa faptul ca indeparteaza stresul, mersul la SPA are numeroase alte efecte benefice asupra organismului uman. Iata doar cateva dintre acestea:
   Scapi de stres
   Elimini toxinele
   Slabesti
   Pielea ta va arata mai bine
   Te ajuta sa-ti intaresti sistemul imunitar

Se impune insa o precizare: mai intai, fa-i o vizita medicului tau de familie pentru a te asigura ca starea sanatatii tale permite o astfel de relaxare.
Contraindicatii