ro    en

Contraindicatii si Reguli

 

Va recomandam o vizita la medicul de familie pentru a va asigura ca starea sanatatii dvs.  permite o astfel de relaxare.

Persoanele care sufera de obezitate, gravidele, copii, persoanele febrile si cei care au o istorie medicala in ceea ce privesc problemele cardiace, cu tensiune prea mare sau prea scazuta, probleme cu sistemul circulator, diabet, boli infectioase, boli dermatologice, boli venerice, deficiente imunitare trebuie sa aiba, pentru propria siguranta, recomandarea medicului inainte de a utiliza echipamentele de la SPA BELVEDERE.

Daca nu ati mai participat la astfel de sedinte de relaxare, va recomanda sa va informati cat mai bine! Pe site-ul nostru gasiti informatii generale, iar personalul nostru o sa va indrume si o sa va dea detalii suplimetare. De asemenea, informatiile de pe site le veti gasi si in brosuri la fata locului pentru a fi siguri ca sunteti informati.

Va rugam, de asemenea, sa nu va fortati organismul si sa respectati durata maxima a unei intrari in saune sau jacuzzi pentru a preintampina orice stare de rau. Utilizarea indelungata a echipamentelor din SPA poate induce hipertermia.

Hipertermia apare cand temperatura interna a orpului este cu cateva grade mai mare decat temperatura normala a organismului. Persoanele predispuse la hipertermie sunt copii, batranii, persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor sau medicamentelor. Simptomele sunt: ameteli, dureri de cap, senzatia de gura uscata, paloare, convulsii, tahicardie si/sau respiratie greoaie. Primul ajutor consta in racirea persoanei respective fie cu apa rece (dus), fie cu comprese reci pe frunte si corp.

Accesul si utilizarea echipamentelor in cadrul SPA BELVEDERE se face pe proprie raspundere.
Accesul minorilor este permis doar sub supravegherea unui parinte care isi asuma raspunderea.
Pastrati linistea si curatenia la vestiare, toalete, zona SPA!
Este interzis accesul persoanelor sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor!
Respectati-va pe dvs. si corpul dvs. utilizand echipamentele in conditii de siguranta si igiena!
Utilizati cu grija echipamentele! Daca nu stiti cum functioneaza cereti informatii suplimentare!