ro    en

Evenimente private

Ne face o deosebită plăcere să vă fim alături în momentele importante ale vieții dumneavostră. Știm cât de speciale sunt aceste zile și de aceea facem tot ce ne stă în putere ca totul sa fie perfect.
Indiferent că sărbătoriți o aniversare, un botez, o nuntă sau doar o petrecere,  atât sălile noastre cu capacități cuprinse între 10 și 250 de locuri cât și serviciul de catering vă stau la dispoziție.


Fiecare eveniment este pentru noi o carte de vizită, prin urmare puteți fi siguri că vom face totul înspre perfecțiune, indiferent că e vorba de organizarea unei petreceri cu 200 de invitați în restaurantul nostru sau de servicii de catering pentru o cină la domiciliu.
Experiența noastră în planificarea diverselor evenimente ne recomandă pentru orice ocazie și suntem bucuroși să avem șansa de a o împărtăși cu dumneavoastră.Spune DA

Ce poate fi mai important, mai frumos dar și mai pretențios de organizat decât o nuntă? Mirii ce și-au împărtășit deja bucuria cu noi ne-au facut să înțelegem cât de specială este această zi. Totul trebuie sa fie perfect iar detaliile fac diferența.
Până în acel moment magic în care spuneți “Da”, sunt multe lucruri de pus la punct și nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Noi vrem să vă fim alături încă de la inceput.
•    Vă doriți o nuntă ca în povești într-o sală modernă și decorată pe gustul vostru?
Se rezolvă! Veniți la Belvedere și vă vom pune la dispoziție o sală pe măsura petrecerii.
•    Aveți o mulțime de prieteni și de rude din afara orașului ce vor să vă fie alături în această zi unică? E normal, iar întâlnirea cu aceștia va fi cu siguranță una dintre bucuriile zilei. Veniți la Belvedere și veți beneficia de tarife speciale pentru cazare.
•    Nunta voastră are loc în natură? Ce idee grozavă. Veniți la Belvedere și vă vom asigura cele mai bune servicii de catering!

Fiecare eveniment de acest gen este unic, iar experiența ne-a învățat că fiecare are nevoi și așteptări diferite.
Indiferent de ce ai nevoie pentru o seară perfectă, noi vă stăm la dispozitie!