HOTEL RESTAURANT BELVEDERE

Confort la cel mai înalt nivel

Situat într-un vechi conac boieresc, Hotel Restaurant Belvedere îmbină cu succes eleganţa clasică și confortul tehnologiei moderne. Hotel Restaurant Belvedere se află la doar câteva minute de mers pe jos de cele mai importante obiective culturale și administrative.

După ce vă rezolvați treburile la prefectură, tribunal, poliție, spitalul județean sau maternitate, puteți vizita muzeul județean, viziona o piesă de teatru, un film la cinematograf sau să vă relaxați cu o plimbare în parcul Mihai Eminescu!

VĂ INVITĂM SĂ DESCOPERIȚI CONFORTUL

Alegeți camera care se potrivește cel mai bine nevoilor și gusturilor dumneavoastră

RESTAURANTUL NOSTRU

Micul Dejun este servit în fiecare zi în restaurant sau pe terasă, între orele 07:30-10:00.

Preparate Tradiționale

Preparate Tradiționale

Nu ratați ocazia de a încerca specialitățile tradiționale românești gătite cu pasiune si pricepere de către bucătarii noștri. Trebuie să încercați Tochitura Moldovenească sau Jigoul de Berbecuț alături de un pahar de Fetească Neagră.

Bucătăria Italiană

Bucătăria Italiană

Cu preparatele noastre din bucătăria italiană gătite de bucătari profesioniști, vă veți simți ca și cum ați fi într-un restaurant italian autentic. Uleiul de măsline, vinul si păinea făcută in casă sunt elemente esențiale în bucătăria italiană.

Preparate din Pește

Preparate din Pește

În județul Botoșani se află 148 iazuri iar peștele a făcut parte dintotdeauna din meniul botoșănenilor. Saramura de crap cu mămăligă sau șalăul cu spanac pot fi servite în restaurantul nostru tot timpul anului.

Pizza

Pizza

Este probabil cel mai răspândit aliment și nu putea lipsi din oferta restaurantului nostru. Cu bacon, cu legume, cu ciuperci, cu ton sau simplă, avem o paletă foarte variată de gusturi care să satisfacă si cei mai exigenți consumatori.

ORAȘUL BOTOȘANI

Descoperă orașul lui Eminescu, Ștefan Luchian sau George Enescu

Cum să ajungi la Hotel Belvedere

Situat intr-o zona rezidentiala si linistita, la doar 5-10 minute distanta de centrul orasului.